Eigenaar worden van een prachtig chalet op Camping Meerwijck?

Wilt u altijd op vakantie kunnen? Een eigen plek op een prachtige camping? Wil u elk weekend en elke (school-) vakantie kunnen genieten van de natuur, het strand, de lokale activiteiten, uw vrijheid? Siblu biedt u die mogelijkheid. 

Een chalet koopt u voor het vakantieplezier van u en uw gezin, genieten aan de kust van de zon en de natuur. 

Camping Meerwijck is onderdeel geworden van de Siblu Vakantieparken groep. Op dit moment zijn we bezig met de integratie van dit park binnen de Siblu groep.Dit betekent dat we op dit moment nog geen informatie kunnen geven over het kopen van een chalet op Meerwijck. In het laatste deel van het jaar zal de informatie, waaronder ook de jaarplaatsprijzen, chalettypes e.d. beschikbaar worden. 

Op dit moment kunt u wel al een chalet kopen op ons park Siblu Lauwersoog (ook in Groningen) of op een van onze parken in zeeland. Bent u geïnteresseerd in een chalet op Camping Meerwijck, dan kunt u uw gegevens achterlaten op de site van Siblu en informeren wij u als eerste over de mogelijkheden van het kopen van een chalet op dit park als de informatie beschikbaar is.

Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar