mooi zicht op de natuur.jpg

Trap- en stapweken

De trap- en stapweken van Camping Meerwijck zijn van 10 juni tot 10 juli 2022. Een echte aanrader voor fiets- en wandel liefhebbers om de mooie omgeving van Meerwijck te ontdekken. De camping ligt op de grens van Groningen en Drenthe en is daarom een perfect startpunt voor leuke routes. De routes zijn door ons zelf samengesteld en brengen je langs de leukste locale plekken. 

Ontdek het noorden sportief

Bij een boeking in deze weken krijg je gratis fiets- en wandelroutes die door de Groningse polders, de Drentse bossen en kun je door de stad Groningen lopen. Dit is dé manier om het noorden te ontdekken maar ook zeker leuk als je al vaker in het noorden bent geweest. De routes brengen je namelijk langs leuke (ook minder bekende) plekken. 

Wil jij er even lekker tussen uit en hou je ervan om de omgeving actief te ontdekken? Kom dan langs en maak gebruik van het arrangement Trap- en stapweken! 

familie die gezellig zit te fietsen.jpg
Kies hier uw vakantie!

Wanneer je gebruik wil maken van het Trap en stap- arrangement kun je een gewone boeking doen in de periode van 10 juni tot 10 juli 2022. Bij het inchecken ontvangt je de routes van de Trap- en stapweken. 

De routes

Wij hebben 7 fietsroutes en 4 wandelroutes uitgestippelt die de veelzijdigheid van de prachtige omgeving laat zien. Hier lees je alvast een voorproefje van de routes die uitgezet zijn. Wanneer je overnacht tijdens de Trap- en stapweken ontvang je bij de receptie de rest van de informatie van de routes.  

Wandelroute 1: Landgoed de Braak, een keer wat anders, heerlijk zoeken en dwalen tot je het middelpunt hebt gevonden van het doolhof!
Wandelroute 2: De Fraeylemaborg, achter de Fraeylemaborg ligt een prachtig aangelegd park waar je heerlijk kan wandelen. 
Wandelroute 3: Schaapkooi Balloërveld, wandelen door de heide met uitzicht op de schapen die rustig staan te grazen. 
Wandelroute 4: Heemtuin, een landschap met diversiteit, waar verschillende wandelroutes uitgezet zijn. 

Fietsroute 1: Ontdek de Groningse polder met molens. Deze route gaat door de natte polder waar je oog in oog komt te staan met prachtige Schotse Hooglanders. Onderweg kom je prachtige Hollandse molens tegen. Een rustige route!
Fietsroute 2: Maak kennis met de Freaylemaborg en t' Roegwold. Tijdens deze route proef je de Groningse sfeer, het ruige landschap afgewisseld met de rijke borgen en leuke stekkies waar streekproducten geproefd kunnen worden.
Fietsroute 3: Geniet van de provincie Drenthe. Word blij van de hei met deze bijzondere route door het Nationaal Park Drentsche Aa.
Fietsroute 4: Oma's rondje. Deze route brengt je langs leuke Drentse dorpjes waar veel gezelligheid te vinden is. 
Fietsroute 5: Ontdek de historische veenkoloniën. Langs deze tocht wisselen galeries en natuur elkaar af. Een culturele- en natuurlijke tocht. 
Fietsroute 6: Maak kennis met de bruisende stad Groningen. Deze route gaat via het Hoornse meer naar de bruisende stad Groningen en daarna weer terug langs het water via Meerstad. Een route langs de parels van het Noorden!
Fietsroute 7: Van hunebedden tot vliegtuigen spotten. Deze route gaat langs mooie wateren, hunebedden en het vliegveld Eelde. Deze route is speciaal voor de vliegtuig liefhebbers. Een afwisselende route die zeker de moeite waard is. 

Meer info over Camping Meerwijck

Camping Meerwijck is in een prachtige omgeving gelegen waar veel te doen is. Door de veelzijdigheid is het de perfecte vakantiebestemming wanneer je op zoek bent naar rust én avontuur! Lees hier meer over de faciliteiten en omgeving van Camping Meerwijck. 

Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar