5 sterren camping aan het water
Natuurrijke omgeving in Groningen
Gelegen aan een zandstrand
Honden zijn welkom

Het ultieme strandgevoel op vakantie

Zon, strand en nog veel meer! Camping Meerwijck geeft je het ultieme strandgevoel op vakantie. De camping ligt namelijk aan het Zuidlaardermeer en heeft een groot zandstrand waar je jouw vakantie beleeft.  De camping heeft een ligging in een veelzijdige omgeving in Groningen en is daardoor geliefd bij vele mensen. Daarnaast is er op het park ook van alles te beleven. Zo staat er voor de kinderen een animatieteam klaar die allemaal leuke activiteiten organiseert, zijn er speciale activiteiten voor de jongeren en is er de leuke strandtent Beachclub Vifero waar je naast een lekker hapje eten ook s’ avonds een cocktail drinkt. 

Kamperen met een strandgevoel

Op onze camping hebben wij ruime kampeerplaatsen op korte loopafstand van het strand. Vanaf je kampeerplaats sta je met een paar stappen met je blote voeten op het zandstrand.  Deze kampeerplaatsen zijn comfort plaatsen en zijn 120 m2. Hier kampeer je met zowel de caravan als camper. De kampeerplaatsen aan het strand zijn in de nabijheid van het zandstrand, het Zuidlaardermeer, beachclub Vifero en de haven.  

Huren met een strandgevoel

Naast de kampeerplekken hebben wij ook verschillende verhuuraccommodaties op de camping. De verhuuraccommodaties zijn van alle luxe voorzien en zorgen voor het echte glamping gevoel. Bekijk hieronder het aanbod!

Hondenstrand

Honden zijn naast onze camping ook op het strand van harte welkom. Naast het zandstrand is er een speciaal strand voor onze geliefde viervoeters. Op het hondenstrand kunnen de honden heerlijk afkoelen en spelen in het Zuidlaardermeer. Niets leuker voor jouw dierenvriend om met hun baasje lekker ravotten en ook te genieten van het strandgevoel op Camping Meerwijck! 

 Wil je een accommodatie huren waar ook honden in mogen? Dit zijn jouw opties! 

een hond in het water.jpg

Een veelzijdige omgeving

Camping Meerwijck ligt tussen de mooie natuurlijke landschappen van Groningen en Drenthe in. Je kunt hier heerlijk wandelen, varen en fietsen. Naast deze prachtig natuurlijke omgeving heeft de omgeving ook een bruisende gezelligheid. Er zijn in de omgeving vele leuke dorpjes met terrasjes en is de stad Groningen maar op 20 km van de camping vandaan. Er is door deze veelzijdigheid altijd veel te doen en geen moment om je op je vakantie te vervelen. 

Jachthaven

Wij hebben niet alleen kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties maar ook een jachthaven met ruimte voor boten. Neem je boot dus maar mee want met een boot over het Zuidlaardermeer varen, dat is pas echt vakantie! Ook meer je gemakkelijk met de boot bij ons aan als je met de boot op vakantie bent. Wij hebben speciale passanten plaatsen waar je kan overnachten en gebruik kan maken van elektra. 

Lees meer
grote Jachthaven
lekker gezellig Strand met familie.jpg
Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar