Nieuws

Op deze pagina vind je alle leuke nieuwtjes van Camping Meerwijck. De nieuwste ontwikkelingen, nieuwe accommodaties, leuke evenementen en nog veel meer zaken die we graag met je willen delen. Meerwijck staat namelijk nooit stil. We zijn altijd in beweging om ons terrein en service uit te breiden of te verbeteren, zodat onze vakantie gasten een onvergetelijke vakantie kunnen beleven.

Camping & Jachthaven Meerwijck is verkocht aan de vakantieparkgroep Siblu Villages

Camping & Jachthaven Meerwijck is verkocht aan de vakantieparkgroep Siblu Villages.

Per 26 April 2022 hebben Gert en Petry de Vries Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck, gelegen aan het Groningse deel van het prachtige Zuidlaardermeer, verkocht aan Siblu Villages. Familie de Vries heeft vanaf 1975, Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck ontwikkeld tot een 4,5 ster camping (ANWB en ADAC) met 524 standplaatsen, een jachthaven met 212 ligplaatsen, een overdekt zwembad, een Beach Club aan het Zuidlaardermeer met zandstrand en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en faciliteiten.

Met de overname van Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck heeft Siblu nu een vierde vakantiepark in Nederland. Siblu heeft 26 vakantieparken op topbestemmingen in Frankrijk (22) en Nederland (4). Siblu is met meer dan 13.500 privé-eigenaren de Europese marktleider in het aanbieden van vakantiechalets, jaarplaatsen en services aan privé-eigenaren op eigen vakantieparken. Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing en sales organisatie ook de toeristische verhuur voor vakantiechalets en toerplaatsen. Met meer dan 40 jaar ervaring zet Siblu zich volledig in voor een fantastisch verblijf voor zowel de vakantiechalet eigenaar als de toeristische huurder van het vakantiechalet.

Mochtar Velders, Commercieel, Marketing & Acquisitie directeur van Siblu Nederland: ‘Wij zijn zeer trots en verheugd om dit prachtige vakantiepark in onze groep te mogen begroeten. Met het team van Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck zullen we de komende jaren het vakantiepark door ontwikkelen en ons daarbij richten op de verkoop/verhuur van vakantiechalets op jaarplaatsen en het ontwikkelen van nieuwe services en faciliteiten voor de chalet eigenaar en toeristische verblijfsgasten’.  

Siblu Villages heeft voor de komende jaren sterke groei-ambities in Nederland en wil door meerdere camping overnames de marktpositie in Nederland versterken.

Gert & Petry de Vries: ‘Met Siblu Villages hebben wij een partij gevonden waar we vertrouwen in hebben dat ons levenswerk in goede handen is. Het verheugt ons dat Siblu met het door ons opgebouwde Meerwijck team gaat werken aan nog meer verblijfs- en vakantieplezier voor onze gasten’.

https://www.siblu.nl/algemene-informatie/nieuws-en-pers

Nieuwsbrieven

Camping Meerwijck heeft een eigen nieuwsbrief waar we je maandelijks op de hoogte brengen met de leukste nieuwtjes. In de nieuwsbrief lees je over de nieuwste ontwikkelingen, de leukste activiteiten en onze aanbiedingen en last minutes.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
bloemenkant met een plezierig familie.jpg

Honden welkom!

Je hond meenemen op vakantie? Op alle campingplaatsen, camperplaatsen en vele huuraccommodaties zijn honden welkom. Nieuw! Ook in een aantal chalets mag de hond mee.(maar niet op het bed of op de bank!) In onderstaande huuraccommodaties zijn honden toegestaan:

  • Coco Lodges
  • Trekkershutten
  • Safaritenten
  • Nieuw! Enkele Chalets (telefonisch boekbaar)

Camping Meerwijck is de ideale vakantiebestemming met je hond!

spelen met de hond.jpg

Nieuwe app

Ook tijdens de wintermaanden zitten wij zeker niet stil. In deze periode werken wij hard aan vernieuwingen, verbeteringen en voorbereidingen voor het komende seizoen.

Zo hebben we de afgelopen maanden een nieuwe app ingericht om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.
Hier vindt je alle belangrijke informatie over de camping, de openingstijden van onze faciliteiten, welke uitjes je in de omgeving kunt doen, maar natuurlijk ook het animatieprogramma van de camping.

Ook heeft deze app een aantal nieuwe functies. Zo kun je de 3-daagse weersverwachting voor Kropswolde bekijken en is het niet alleen mogelijk om broodjes online te bestellen, maar ook je patat en snacks bij de kantine kun je nu online bestellen via onze nieuwe app.

Nieuwsgierig geworden? 

Neem alvast een kijkje op onze nieuwe app
werken aan de nieuwe app.jpg
Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar