Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Meerwijck. Lees meer

Nieuws

Op deze pagina kun je het nieuws vinden van Meerwijck. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe accommodaties, leuke evenementen en nog veel meer zaken die we graag met je willen delen. Meerwijck staat namelijk nooit stil. We zijn altijd in beweging om ons terrein, service uit te breiden of mooier te maken. En we willen graag dat je daar gebruik van kan maken en kan beleven.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Camping Meerwijck door middel van onze nieuwsbrief. 

Vorige nieuwsbrieven:

DSC_9292.jpg

Broodjesservice via de app

Ook dit seizoen kun je weer broodjes bestellen via de Meerwijck app, zodat je elke dag van de week van de heerlijke verse broodjes kunt genieten! Je kunt onze app downloaden in de Appstore en de Playstore! Downloaden maar! :)

zelfgebakken-croissants-600.jpg

Nieuwe slagboom

Handig! Zoals vele gasten al gemerkt en natuurlijk gehoord hebben, hebben we een nieuwe slagboom die opent d.m.v. kentekenregistratie. Je reservering is gekoppeld met het kenteken van je auto en in de periode wanneer je geboekt hebt kan je naar binnen. Mocht je de eerste keer niet naar binnen kunnen, kan het zijn dat we je handschrift bij het invullen van het inhuurbriefje 2020 niet goed kunnen lezen. Dan zullen wij dit direct bij je eerste bezoek veranderen.

Nieuwe slagboom.jpg

'T winkeltje

Groot nieuws! Op dit moment zijn we druk bezig met het bouwen van een nieuwe winkel direct aan de receptie. Waarom? We willen onze gasten graag langere openingstijden aanreiken dat ze producten kunnen kopen. Ook gasten die later aankomen hoeven niet eerst naar de dichtbij zijnde supermarkt om voedsel in te slaan maar kunnen direct genieten van hun welverdiende vakantie. Nog meer service! We hopen dat we met Pasen de winkel in gebruik kunnen nemen en anders wordt het met de meivakantie.

foto bouw winkel 6-4.jpg

Het knutselatelier

Wat gebeurt er nu met de oude winkel? Ook daar hebben we een nieuwe functie aan gegeven. We noemen het ''het knutselatelier''. Hier zullen de kinderen gaan knutselen in de vakantieperiodes maar deze ruimte kan ook erg leuk ingezet worden door gasten voor gasten d.m.v. bijvoorbeeld een workshop, mijn tafeltje, lezingen etc. Heb je leuke ideeën, wij horen het graag.

Knutselatelier.jpg

Nieuwe safaritent

We hebben er weer een nieuwe aanwinst bij. Deze prachtige safaritent is geschikt voor 6 personen en staat op het veld Reseda tegenover de andere safaritenten. Achter het simpele ontwerp gaat een wereld aan luxe schuil met ruimte voor heerlijke bedden in verschillende slaapkamers en een goed uitgeruste keuken en eethoek in een stijlvolle, sfeervolle houten look. Boek nu en ervaar het glamping gevoel!

Safaritent boeken
Safari tent.jpg