Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wanneer is de receptie open?

In het kampeerseizoen zijn de openingstijden van de receptie:

Maandag t/m zondag: 09.00 - 18.00 uur*
Vanaf 29 juni - 13 juli op vrijdag/zaterdag: 09.00 - 20.00 uur*
Hemelvaart / Pinksteren / zomervakantie 09.00 - 20.00 uur*
*Tussen de middag is de receptie gesloten van 12.00 - 12.45 uur


Winterperiode (vanaf 1 oktober)
Maandag t/m donderdag: 10.00 - 16.00 uur**
Vrijdag en Zaterdag: gesloten
Zondag: 13.00 - 17.00 uur*
* Vanaf 4 november t/m 10 februari ook op zondag gesloten
**Tussen de middag is de receptie gesloten van 12.00 - 12.45 uur

Hoe kan ik reserveren?

U kunt een kampeerplaats op het kampeerterrein telefonisch of hier reserveren. Geef duidelijk aan welk arrangement of welke periode u wilt bespreken voorzien van de juiste adresgegevens. Voor de bevestiging van de reservering betaalt u binnen 14 dagen 50% van het factuurbedrag. Het resterende bedrag betaalt u 3 weken voor aankomst. Er worden geen reserveringskosten en administratiekosten in rekening gebracht. Wacht met betalen tot u van ons een reserveringsbevestiging heeft ontvangen.

Boek direct

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan.
Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen binnen 7 dagen?  Neem dan contact met ons op via e-mail of op tel. 0598-323659

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen. De eerste termijn is 14 dagen na reservering en de tweede termijn 21 dagen voor aankomst.

Kan ik annuleren?

Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds*. Er wordt nl. geen restitutie van kampgeld verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. Tarief annuleringsfonds is 5% van de totale verblijfkosten. Voor iedere gereserveerde kampeerplaats moet u apart een annuleringsfonds afsluiten. Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart u tegen de kosten die kunnen ontstaan bij verschillende gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaring.

* overlijden (familielid), plotseling ziek worden van de gast(en), noodgedwongen verhuizing door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring, onvrijwillige werkloosheid van de gast.

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken. Wanneer u een arrangement in het voor-/naseizoen boekt kunt u de laatste dag tot 18.00 uur blijven.

De huuraccommodaties dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Het is mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren. U dient de receptie hierover te informeren. Zij zullen u uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. 

Kan ik een fiets huren?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur. Wij verhuren dames-, heren- en kinderfietsen. De dames- en herenfietsen zijn voorzien van handremmen en versnellingen. Wij verhuren de fietsen per dag of per week.

De kosten voor een dames- of herenfiets bedragen € 8,00 per dag, € 40,00 per week .
De kosten voor een kinderfiets zijn € 5,00 per dag, € 25,00 per week.

Kan ik op de camping een hapje eten?

De camping heeft een kantine waar u terecht kunt voor een lekkere snack. Liever uit eten? Dan kunt u dineren in ons sfeervolle strandpaviljoen.

Kan ik boodschappen halen op de camping?

De camping heeft een eigen "Stoet"winkel. Hier kunt u versgebakken broodjes halen. Wanneer 't Stoetwinkeltje gesloten is kunt u de broodjes bestellen bij de receptie.
Ook bestaat er de mogelijkheid om te ontbijten in 't Stoetwinkeltje op zaterdag, zondag en in de vakanties!
Iets vergeten van huis mee te nemen? Natuurlijk kunt u ook nog bij 't Stoetwinkeltje terecht voor alle "brood" nodige producten.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn op alle kampeervelden welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt. In de verhuur chalets zijn huisdieren niet toegestaan. In de overige huuraccommodaties (safaritenten, trekkershutten, coco sweet) zijn ze ook van harte welkom. Uitlaten buiten het terrein.

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Op de camping is 1 auto per kampeerplaats/huuraccommodatie toegestaan. Deze mag naast uw kampeermiddel/huuraccommodatie geparkeerd worden. Een eventueel 2de auto dient u op de bezoekersparkeerplaats(buiten het terrein) neer te zetten.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

Bij onze kampeerplaatsen is een eerste bijzettentje van maximaal 4m2 gratis. Voor elk bijzettentje dat er bij komt of een grotere bijzettent, is het tarief € 3,00 per nacht. Dit tarief geldt ook voor het plaatsen van een bijzettentje bij 1 van onze huuraccommodaties.

Mag ik op de camping barbecue├źn?

Barbecueën is alleen toegestaan op de camping indien u de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden. Gebruik een veilige barbecue, zet deze op een veilige plaats., houd brandblusmiddelen bij de hand en gebruik geen spiritus maar alleen aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. 

Zijn vuurkorven/schalen toegestaan op de camping?

Nee, vuurkorven/schalen (open vuur) zijn niet toegestaan op de camping.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op social media voor de laatste nieuwtjes.