5 sterren camping aan het water
Natuurrijke omgeving in Groningen
Gelegen aan een zandstrand
Honden zijn welkom

Ontdek Groningen met de camper!

Neem je camper mee naar Camping Meerwijck om heerlijk te kamperen. Camping Meerwijck heeft ruime camperplaatsen voor de langdurige vakantiegasten én de gasten die op doorreis zijn. Camping Meerwijck heeft een prachtige ligging op de grens van Groningen en Drenthe. De camping is gelegen aan het water met een mooi zandstrand en is daarnaast ook omringd met bossen en de prachtige Groningse en Drentse polders. Hier zoek jij de rust van de natuur op. Naast de natuur ben je op korte (fiets)afstand in één van de mooie omringde dorpjes Zuidlaren en Hoogezand of in de bruisende stad Groningen. 

grote kust4.jpg

Kies je ideale camperplaats!

Op Camping Meerwijck kun je kiezen uit verschillende plaatsen. Op het terrein hebben we ruime privé camperplaatsen die speciaal ingericht zijn voor campers. Deze privé camperplaatsen zijn deels verhard met daarnaast voorzien van een ruim grasveld om te zitten met een afscheiding van meerpalen. Naast de privé camperplaatsen hebben we ook velden waar je met de camper kunt bivakkeren. Hier is meer bedrijvigheid en is het echte campinggevoel altijd aanwezig. Voor onze gasten die op doorreis zijn hebben we perfecte Camp to Go plaatsen. Deze plaatsen zijn in de buurt van de slagboom en daardoor op elk moment bereikbaar.

Boek een camperplaats

Ruime privé camperplaatsen

Onze ruime privé camperplaatsen zijn perfect wanneer je meer rust en privacy wil. Deze grote plaatsen hebben een verharde ondergrond waar je gemakkelijk jouw camper neer zet. Naast de verharde ondergrond is er een ruim grasveld waar je fijn zit. De privé camperplaatsen zijn afgescheiden door meerpalen. Hierdoor heb je echt een eigen privé plaats. Onze privé camperplaatsen staan op de velden leeuwerik en zwaluw. *

Camperplek met caravan.jpg

Camperplaatsen op het veld

Wil je langer verblijven op de camping dan ga je het echte campinggevoel op Camping Meerwijck ervaren. Met jouw camper kampeer je op de plaatsen bij het strand of op de velden specht, zwaluw en margriet.** De velden zijn gezellig ingericht en voorzien van alle comfort voorzieningen.  Deze plaatsen zijn niet verhard.

ruime Kampeerplekken.jpg

Camp to Go plaatsen

Onze Camp to Go plaatsen zijn erg geschikt voor de gasten die met de camper van camping naar camping trekken. De ruime plaatsen bevinden zich voor de slagboom*** zodat een late aankomst (buiten openingstijden) en vroeg vertrek geen enkel probleem is. Deze plaatsen hebben een speciale prijs en zijn bedoeld voor een verblijf van max. 1 nacht. Hier staat ook een sanitair gebouw op het veld bij de camper to Go plaatsen zodat alle faciliteiten lekker dichtbij zijn. De Camp to Go plaatsen hebben daardoor dezelfde voorzieningen als de andere plaatsen op het terrein.

mooie camper.jpg

Praktische informatie

Camperplaatsen
Alle camperplaatsen zijn comfortplaatsen.  De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Daarnaast is er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).

Aankomst/vertrek 
Voor de camperplaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. Je kunt op elke door jou gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken. Nieuw! Late check out Ook is het mogelijk een late check out bij te boeken voor € 10,- kun je op de vertrekdag tot 17.00 uur blijven. Een late check out is niet mogelijk in het hoogseizoen. 

Huisdieren 
Op alle camperplaatsen zijn huisdieren toegestaan.

Camper service plaats
Speciaal voor camperaars hebben we een Camper Service Plaats. Op deze plaats kun je de vuilwatertank van de camper legen en weer voorzien van schoon water.

Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de RECRON (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden.

Recronvoorwaarden

Extra informatie

*camper to go plaatsen(voor de slagboom)
Cam 2, 3, 15, 16

**camperplaatsen op gras(veld(en) 
Zwaluw (nr. 4 t/m 10), margriet (nr. 13 t/m 16), specht (nr. 1 t/m 6)

***privé camperplaatsen met verharde ondergrond
Zwaluw (nr. 1, 2, 3), leeuwerik (nr. 4, 5, 6, 8)

Ontdek de mooie omgeving

Camping Meerwijck ligt in een leuke omgeving waar veel te doen is. Door de veelzijdigheid is het de perfecte vakantiebestemming wanneer je op zoek bent naar rust én avontuur! Voor de fiets- en wandelliefhebbers zijn er vele routes waarbij je de Groningse en Drentse landschappen ontdekt. De camping ligt aan het water en heeft een mooi zandstrand. 

Tijdens je vakantie kun jij ontspannen op het strand of… op het water met een boot. Camping Meerwijck heeft naast kampeerplaatsen ook een jachthaven, dus neem je boot mee op vakantie! Ook als je geen boot hebt zijn er verschillende verhuurbedrijven rondom het Zuidlaardermeer. De visliefhebbers kunnen langs het water ook goed de hengel uitslaan want daarvoor hebben we onze eigen visplekken gecreëerd. En naast al die mooie natuur kan je gemakkelijk cultuur van de stad Groningen opsnuiven, dit is namelijk heel dichtbij! 

Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar