Kamperen met camper

Zowel voor kort of lang verblijf, bij ons is beide mogelijk. Wij beschikken over camperplaatsen voor de slagboom genaamd camper-to-go plaatsen en camperplaatsen op de camping. Daarbij is er de keuze in verharde plaatsen en plaatsen op het gras om het echte campinggevoel op Meerwijck te ervaren.

Boek een camperplaats

Camper-to-go plaatsen

De camper-to-go plaatsen zijn geschikt voor kampeerauto's en campers die van camping naar camping trekken. Ze bevinden zich voor de slagboom zodat een late aankomst (buiten openingstijden) en vroeg vertrekken geen probleem is. Deze plaatsen hebben een speciaal tarief en zijn bedoeld voor een verblijf van max. 1 nacht.
Het zijn zeer ruime plaatsen die van elkaar gescheiden worden door robinia palen en schanskorven. Ze zijn op loopafstand van de faciliteiten en er is een sanitairgebouw op steenworp afstand.

Camperplaatsen op het veld

Voor het echte kampeergevoel kunt u kiezen voor een van de camperplaatsen op het gras. Kampeerauto's en campers kunnen op de kampeerplaatsen bij het strand, op de velden specht, zwaluw en margriet voor zowel korte als langere tijd genieten.

Wilt u meer rust en privacy dan is het ook mogelijk om met uw camper of kampeerauto op het veld leeuwerik of zwaluw te staan. Deze grote privé plaatsen hebben een verharde ondergrond. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door robinia palen en schanskorven.***

Super faciliteiten

Camperplaatsen
Alle camperplaatsen zijn comfortplaatsen.  De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Daarnaast is er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).

Aankomst/vertrek 
Voor de camperplaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Huisdieren 
Op alle camperplaatsen zijn huisdieren toegestaan.

Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de RECRON (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden.

Recronvoorwaarden

Extra informatie

*camper to go plaatsen(voor de slagboom)
Cam 2, 3, 15, 16

**camperplaatsen op gras(veld(en) 
Zwaluw (nr. 4 t/m 10), margriet (nr. 13 t/m 16), specht (nr. 1 t/m 6)

***privé camperplaatsen met verharde ondergrond
Zwaluw (nr. 1, 2, 3), leeuwerik (nr. 4, 5, 6, 8)