5 sterren familiecamping
Gelegen aan een zandstrand
Natuurrijke omgeving in Groningen
Kampeerplaatsen en accommodaties
Kies hier uw vakantie!

Overnachten aan het Zuidlaardermeer

Vakantie op Camping Meerwijck zorgt voor ongekend veel waterpret. Onze camping ligt namelijk aan het water. Je bent dus als echte waterliefhebber bij Camping Meerwijck aan het juiste adres. Onze camping heeft een unieke vakantielocatie in Nederland, te midden van het mooie natuurrijke landschap van Groningen en Drenthe. Hier kun je heerlijk varen over het Zuidlaardermeer, zonnen op het strand terwijl de kinderen in het water spelen, vissen tijdens ondergaande zon en actief genieten van vele andere watersporten. Door al deze heerlijke zomerse mogelijkheden is onze camping aan het water geliefd bij jong en oud. 

bovenaanzicht camping meerwijck.jpeg

Kamperen op onze camping aan het water

Op Camping Meerwijck hebben we een grote variatie aan kampeerplaatsen. Houd jij van water en heb je een boot? Dan zijn onze kampeerplaatsen nabij het water en jachthaven perfect voor jou! Ben je een visfanaat, kies dan bijvoorbeeld voor een plaats langs de dijk. Hier gooi je zomaar je hengel uit.

Ben je een strandliefhebber, kies dan voor een kampeerplaats nabij het strand. Hier geniet je elk moment van de dag van het water en zandstrand. Daarnaast hebben we ook velden waar je kinderen op veilige afstand van het water spelen. Zo kijk je gemakkelijk en onbezorgd toe vanaf je eigen kampeerplaats.  

 Boek nu een vakantie aan het water die helemaal bij jou past. Onze ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen bieden iedereen gegarandeerd een heerlijk verblijf.

Vakantie voor iedereen

Camping Meerwijck is geliefd bij jong en oud. Dit komt door de vele diverse mogelijkheden die er zijn op de camping en omgeving. Door het water en de natuur is de camping een fijne plek om vanuit hier de omgeving te ontdekken. Ontdek de mooie natuurlijke omgeving op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld door heerlijk met de boot varen over het Zuidlaardermeer, met de fiets te genieten van het Groningse- en Drentse landschap of te voet de mooie wandelroutes in de omgeving verkennen. Net buiten onze natuurlijke omgeving bevind je je binnen no time in de stad Groningen. Een bruisende stad met mooie historie en gezellige winkelstraten. De stad is vanuit de camping met fiets, trein en zelfs boot te bereiken!

Camping Meerwijck heeft nog véél meer

Wanneer je op zoek bent naar een camping aan het water ben je bij Camping Meerwijck aan het juiste adres. Maar we hebben nog véél meer! Naast dat de camping gelegen is aan het water zwem je ook iedere dag in ons overdekte en verwarmde zwembad. Zo kun je bij iets minder weer toch genieten van het water en een onvergetelijke vakantie ervaren! 

Lees meer
kinderen genieten in het binnenzwembad.jpg
Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar