Bootligplaats op Camping Meerwijck

Vanaf je eigen bootligplaats in onze jachthaven vaar je zo het Zuidlaardermeer op. Op dit meer kan je heerlijk varen en het is daarnaast ook erg geschikt voor andere watersporten. Zo zijn er ook veel mensen die naast varen komen zeilen, surfen en kitesurfen op het Zuidlaardermeer. Met een bootligplaats op de jachthaven van Camping Meerwijck kan jij hier tijdens jouw vakantie elke dag van genieten! 

Prijzen

De kosten van een ligplaats voor de boot bedragen € 4,50 per nacht en de kosten van een trailer/jolplaats bedragen € 3,- per nacht. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, is dit gemakkelijk bij te boeken tijdens het online boeken.

Trailerplaats

Wanneer je een ligplaats voor de boot boekt en de trailer op het camping terrein laat, ben je verplicht om een trailerplaats bij te boeken. De trailer mag niet bij de kampeerplaats staan.

Bootligplaats seizoen

Wil jij het gehele seizoen gebruik maken van een bootligplaats op Camping Meerwijck? Geen probleem! Hiervoor hanteren wij speciale tarieven.

Bekijk tarieven

voetjes over boord van kids

Passantenhaven

Ook als passant kun je gebruik maken van onze jachthaven. Langs de zijde van het Drentse diep hebben wij een speciale passantenhaven waar je kunt overnachten, uiteraard inclusief alle comfort en faciliteiten van Camping Meerwijck.

Lees meer

Haven- Zuidlaardermeer met een mooie boot.jpg

Meer over de omgeving

Wil je meer lezen over de omgeving van Meerwijck? Lees hier over het strand, zuidlaardermeer en alle andere leuke uitjes rondom Camping Meerwijck.

Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar