Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Meerwijck. Lees meer

Groepsuitjes op Camping meerwijck

Groepsuitje, familiefeest/dag, reünie, het is allemaal mogelijk op Camping Meerwijck in Groningen. Groepen kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping en naar wens worden aangevuld met eventuele extra's. Naast overnachtingen zijn er ook leuke dagarrangementen te boeken. Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij een passend arrangement.

Plezier- Recreatiepr. 5 (2).JPG

Samen met elkaar

Strand, bos en water… een unieke locatie… Alle faciliteiten aan boord…. Kortom een perfecte plek om samen… met elkaar naar toe te gaan!

Wilt u met vrienden, familie, een school of vereniging als groep komen kamperen? Meerwijck heeft een speciaal groepenveld waar u samen kunt staan. Het groepenveld is een veld met 11 plaatsen, beschikt over een eigen sanitairgebouw, ligt ver van de overige toeristische velden zodat u geen ‘last’ heeft van elkaar.

klimwand.JPG

Groepenveld

Wanneer u met een groep komt betaalt u een prijs per persoon i.p.v. per plaats. De groep dient uit minimaal 10 personen te bestaan. Het is mogelijk om de picknicktafels en de overkapping bij de kantine erbij te boeken. Op loopafstand van het sportveld, free-gameveld en de tennisbanen waar u als groep leuke wedstrijden of andere evenementen kunt organiseren.

groepsuitjes 037.jpg