Groepsuitjes op Camping Meerwijck

Groepsuitje, familiefeest/dag, reünie, het is allemaal mogelijk op Camping Meerwijck in Groningen. Groepen kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping en naar wens worden aangevuld met eventuele extra's. Naast overnachtingen zijn er ook leuke dagarrangementen te boeken. Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij een passend arrangement.

kinderen bij een kleurenfeest.JPG

Samen met elkaar

Strand, bos en water… een unieke locatie… Alle faciliteiten aan boord…. Kortom een perfecte plek om samen… met elkaar naar toe te gaan!

Wil je met vrienden, familie, een school of vereniging als groep komen kamperen? Meerwijck heeft een speciaal groepenveld waar je samen kunt staan. Het groepenveld is een veld met 11 plaatsen, beschikt over een eigen sanitairgebouw, ligt ver van de overige toeristische velden zodat je geen ‘last’ hebt van elkaar.

klimwand.JPG

Groepenveld

Wanneer je met een groep komt betaal je een prijs per persoon i.p.v. per plaats. De groep dient uit minimaal 10 personen te bestaan. Het is mogelijk om de picknicktafels en de overkapping bij de kantine erbij te boeken. Op loopafstand van het sportveld, free-gameveld en de tennisbanen waar je als groep leuke wedstrijden of andere activiteiten kunt organiseren.

groepsuitjes op het strand.jpg
Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar