Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Meerwijck. Lees meer

UPDATE CORONAVIRUS 1 april

29 april ... nieuwe openingsdatum van Meerwijck voor de toerist

Lieve toerist,

Even genieten, even relaxen, even bijkomen. Daarvoor bezoek je camping Meerwijck en ben je zo graag bij ons. Nu alles plots zo anders is in onze wereld, is stilstaan ineens geen keuze maar een voorschrift. Voor jou, voor andere gasten en ook voor ons Meerwijckteam.

Elke week weer een wijziging, een nieuwe maatregel en daardoor onrust. En het vervelende is, wij willen u graag duidelijkheid geven. Een duidelijke datum voor een welverdiende vakantie. Maar ook wij hebben nog geen pasklaar antwoord.

We waren er klaar voor om je vanaf 6 april te ontvangen. Het vermoeden dat de maatregelen langer ging duren hadden we echter al, maar de datum die hier aan verbonden werd wisten we niet. Nu blijkt dat we de openingsdatum voor onze toeristen in ieder geval moeten uitstellen tot 29 april 2020

We zullen de gasten met een toercaravan en de gasten die een huuraccommodatie hebben geboekt in de periode van 6 april t/m 28 april benaderen en een passende oplossing aanbieden voor dit jaar d.m.v. een waardebon.

Binnenkort, we hopen vanaf 29 april 2020 proberen we samen het leven weer op te pakken en kunnen jullie dat weer volop bij ons doen. Zoals je dat bij ons gewend bent: heerlijk vakantie vieren en genieten.

Voor nu sturen we je positieve energie en wensen we je een goede gezondheid. Zorg voor elkaar én voor jezelf.

UPDATE CORONAVIRUS 1 april

Annuleren i.v.m. het coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of je jouw vakantie moet annuleren. Angst voor het coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het coronavirus is echter helaas geen gegronde reden voor annuleren.

Wanneer je een doorlopende annuleringsverzekering hebt bij jouw verzekeraar, bekijk dan eerst de voorwaarden van je eigen verzekering, voor je contact met ons opneemt. Iedere verzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden.

Uiteraard willen we, voor zover mogelijk, wel iets voor onze gasten betekenen en hebben hiervoor de bijzondere voorwaarden in het leven geroepen. Meer hierover lees je hieronder.

Bijzondere voorwaarden

Verblijf t/m 28 april 2020
Deze bijzondere voorwaarden houden in dat je jouw reservering kosteloos om kunt zetten naar een andere datum in het seizoen 2020 of je betaling om kunt zetten naar een tegoedbon ter waarde van je betaling. Deze tegoedbon kun je gedurende het seizoen 2020 inwisselen voor alle verblijfsmogelijkheden op Camping Meerwijck.

We hebben besloten om een maand langer open te blijven.
Dit jaar is onze camping een maand langer geopend nl. t/m 25 oktober.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Je past jouw reservering aan vóór je geboekte aankomstdag
  • De aankomstdag van je reservering ligt tussen heden en dinsdag 28 april 2020
  • Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie
  • De reservering kan éénmalig omgezet worden naar een nieuwe datum.
 
Verblijf v.a. 28 april 2020

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Op dit moment is er geen aanleiding om bijzondere voorwaarden toe te passen op aankomsten vanaf 28 april 2020. Wanneer de situatie veranderd zullen wij eventueel de bijzondere voorwaarden herzien.

Camping Meerwijck behoudt het recht om deze bijzondere voorwaarden te allen tijde te wijzigen of op te schorten.

Gasten: Jullie welzijn staat voorop! Wij nemen o.a. extra hygiëne maatregelen voor jullie veiligheid, maar verwachten ook een verantwoordelijke houding terug. Is er een gezinslid ziek? Blijf thuis! En houd Uiteraard overal 1,5 meter afstand!
Personeel: mag uitsluitend klachtenvrij op de werkvloer verschijnen.
Bezoek en/of logees: niet toegestaan, camping is uitsluitend toegankelijk voor eigen gasten.