Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Meerwijck. Lees meer

UPDATE CORONAVIRUS 11 juni

Goed nieuws! Vanaf maandag 15 juni mogen onze sanitairgebouwen weer open!

Lieve toerist,

Even genieten, even relaxen, even bijkomen. Daarvoor bezoek je camping Meerwijck en ben je zo graag bij ons. Nu alles plots zo anders is in onze wereld, is stilstaan ineens geen keuze maar een voorschrift. Voor jou, voor andere gasten en ook voor ons Meerwijckteam. Maar wij hebben goed nieuws gekregen want vanaf maandag 15 juni mogen onze sanitairgebouwen weer open en kunnen wij u weer ontvangen.

Alle faciliteiten zijn geopend (zwembad, winkel, kantine, beachclub Vifero) alleen wel met het afstandsprotocol Covid-19.

Wij hopen jullie gauw te mogen verwelkomen op onze camping zodat wij er samen met u in deze bijzondere tijd er een fijn verblijf van kunnen maken.

Annuleren i.v.m. het coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of je jouw vakantie moet annuleren. Angst voor het coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het coronavirus is echter helaas geen gegronde reden voor annuleren.

Wanneer je een doorlopende annuleringsverzekering hebt bij jouw verzekeraar, bekijk dan eerst de voorwaarden van je eigen verzekering, voor je contact met ons opneemt. Iedere verzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden.

Uiteraard willen we, voor zover mogelijk, wel iets voor onze gasten betekenen en hebben hiervoor de bijzondere voorwaarden in het leven geroepen. Meer hierover lees je hieronder.

Bijzondere voorwaarden

Verblijf t/m 15 juni 2020
Deze bijzondere voorwaarden houden in dat je jouw reservering kosteloos om kunt zetten naar een andere datum in het seizoen 2020 of je betaling om kunt zetten naar een tegoedbon ter waarde van je betaling. Deze tegoedbon kun je gedurende het seizoen 2020 inwisselen voor alle verblijfsmogelijkheden op Camping Meerwijck. Wanneer je het gehele bedrag hebt voldaan, kun je de boeking verschuiven naar volgend jaar (2021). De eventuele verhoging van 2021 w.b. kosten kun je 3 weken voor aankomst betalen.

We hebben besloten om een maand langer open te blijven.
Dit jaar is onze camping een maand langer geopend namelijk t/m 25 oktober.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Je past jouw reservering aan vóór je geboekte aankomstdag
  • De aankomstdag van je reservering ligt tussen heden en 15 juni 2020
  • Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie
  • De reservering kan éénmalig omgezet worden naar een nieuwe datum.
 
Verblijf vanaf 15 juni 2020

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Op dit moment is er geen aanleiding om bijzondere voorwaarden toe te passen op aankomsten vanaf 15 juni 2020.

Wanneer de situatie veranderd zullen wij eventueel de bijzondere voorwaarden herzien.

Camping Meerwijck behoudt het recht om deze bijzondere voorwaarden te allen tijde te wijzigen of op te schorten.

Gasten: Jullie welzijn staat voorop! Wij nemen o.a. extra hygiëne maatregelen voor jullie veiligheid, maar verwachten ook een verantwoordelijke houding terug. Is er een gezinslid ziek? Blijf thuis! En houd Uiteraard overal 1,5 meter afstand!
Personeel: mag uitsluitend klachtenvrij op de werkvloer verschijnen.
Bezoek en/of logees: Bezoek toegestaan tot maximaal 3 personen met inachtneming van de 1,5 meter regel.