Terug naar overzicht

Beachclub Vifero aan het strand

Als je in de vakantie niet wilt koken kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden die Camping Meerwijck je biedt. Er is een sfeervolle beachclub waar je heerlijk kunt dineren of genieten van een klein hapje of koel drankje op het ruime gezellige terras. Vanuit de beachclub heb je prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. 

Culinair uitwaaien

Beschut achter de windschermen genieten van een mooie dag met een lekker stuk appeltaart en een goede bak koffie. Voor lunch, koffie en een uitgebreid diner kun je bij Beachclub Vifero terecht. Er is een aparte speelhoek helemaal ingericht voor kinderen. Met mooi weer kunnen ze heerlijk spelen op het strand, terwijl je ze vanaf het terras in de gaten kunt houden.

Meer informatie
Eten vifero 2.jpg

Beachbar

De beachbar van Vifero is een strand cocktailbar waar je in de zomer een lekker verfrissend drankje kan halen. Tevens kan je hier ook heerlijk zitten in een loungebank met relaxte achtergrondmuziek. Hier kan je echt genieten van jouw zomerse vakantie aan het strand!

Beachbar Vifero.jpg

Openingstijden

gezellige restaurant buiten.jpg

Meer over de omgeving

Wil je meer lezen over de ligging van Camping Meerwijck en Beachclub Vifero? Lees hier meer over het strand en Zuidlaardermeer waaraan ze gelegen zijn. 

Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar