Terug naar overzicht
Waterpret voor jong en oud!
Verwarmd binnenzwembad
5 sterren familiecamping
Kampeerplaatsen en accommodaties

Beleef een onvergetelijke vakantie

Ben je op zoek naar een gezinscamping waar iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft? Ontdek dan Camping Meerwijck! Wij zijn een gezinscamping gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. Camping Meerwijck ligt aan het mooie Zuidlaardermeer met zandstrand en heeft een bosrijke omgeving om zich heen. Onze camping heeft naast een zandstrand, waar je heerlijk kan zwemmen, ook een overdekt zwembad. Want een vakantie zonder zwemmen? Dat kan natuurlijk niet! Door het overdekt zwembad is waterpret op onze camping altijd gegarandeerd, bij goed en slecht weer. 

Kies hier uw vakantie!

Overdekt zwembad op Camping Meerwijck

Op onze camping met overdekt zwembad en zandstrand in Nederland leef jij je helemaal uit in het water. Bij mooi weer zwem jij heerlijk buiten in het Zuidlaardermeer. Is het water toch nog iets te koud? Geen probleem, neem dan een duik in het verwarmt en overdekte zwembad.

In het binnenzwembad hebben we twee zwembaden. Het grote bad is voor volwassenen en kinderen die lekker willen zwemmen. In het grote bad kun je roetsjen van de glijbaan, spelen in het water en lekker een strandbal overslaan. Ons grote bad heeft een diepte van 1.40 meter en is altijd verwarmd rondom de 29 graden. Voor onze kleine gasten hebben wij een peuterbad. Hier kunnen de jongere kinderen spetteren en glijden van de kleine glijbaan.

camping met binnenzwembad.jpg

Bij ons zwemt iedereen met plezier!

Camping Meerwijck heeft een binnenzwembad waar alle leeftijden genieten! De kleine waterratten hebben hun eigen peuterbad met glijbaan en fonteinen. Het peuterbad is 0.35 meter diep en is altijd verwarmd. In het peuterbad kunnen onze kleine gasten veilig spetteren en spelen! Naast het peuterbad is er een mogelijkheid voor de ouders om te zitten zodat jij als ouder je kind goed in de gaten houdt. 

 Ook voor de fanatieke gast is er een speciaal moment gereserveerd om baantjes te trekken. Elke ochtend kun je de dag heerlijk beginnen met een frisse duik en een aantal baantjes trekken. Zo maak je ongestoord meters en begin je jouw vakantie dag goed. 

Overdekt zwembad.jpg

Praktische informatie

Als je op onze camping, voorzien van zandstrand en binnenzwembad, verblijft heb je gratis toegang tot ons zwembad. Op Camping Meerwijck verblijf je op verschillende kampeerplaatsen of in één van onze verhuuraccommodaties. Er zijn veel verschillende plekken op onze camping. Zo is er altijd voor iedereen wat wils.  

Externe bezoekers kunnen ook gebruik maken van ons zwembad. Als bezoeker meldt u zich bij de receptie om een ​​toegangsbewijs te kopen.
Het toegangsbewijs per bezoeker kost € 2,00.

Het zwembad is tijdens het seizoen dagelijks geopend.

kinderen die spetteren in een binnenzwembad.jpg

Genieten bij het water

Met mooi weer kun je lekker afkoelen in ons Zuidlaardermeer. Camping Meerwijck ligt aan een mooi zandstrand en daarom de perfecte activiteit wanneer het mooi weer is. Je kunt hier heerlijk zonnen terwijl de kinderen een zandkasteel aan het bouwen zijn. Dat klinkt toch als een top vakantie? 

Ben je geen stilzitter en wil je liever actief genieten? Dan is er op het Zuidlaardermeer ook voor jou genoeg te doen! Op Camping Meerwijck huur je kano’s om lekker over het Groningse water te kanoën. Naast Camping Meerwijck zijn er verschillende bedrijven waar je terecht kunt voor een actieve middag. Aan het Zuidlaardermeer liggen bijvoorbeeld twee surfzeilscholen waar je gemakkelijk een zeilboot of windsurfplank huurt. Of huur eens een sloep of motorboot waarmee je lekker over het water dobbert met de zon in je gezicht. Het echte vakantiegevoel in Nederland!

Camping Meerwijck heeft nog véél meer

Wanneer je op zoek bent naar een gezinscamping met een zwembad ben je bij Camping Meerwijck dus aan het juiste adres, maar we hebben nog véél meer! Naast ons zwembad en zandstrand geniet je op camping Meerwijck ook van de bosrijke omgeving waarin de camping zich bevindt. Lekker wandelen met de hond of een boomhut maken, dat kan hier perfect. 

Lees meer

Ontdek de omgeving

leuke zicht op de Natuur-Polder.jpg

Nooit meer vervelen

Met groot enthousiasme wordt er ieder jaar weer een vol en gevarieerd animatieprogramma bedacht. Heb jij je vakantie al geboekt en benieuwd wat ons animatieteam allemaal gaat doen? 

 

Bekijk animatieprogramma
blije mensen in een cirkel (ingezoomed).jpeg
Leg je vakantie hier vast! Wanneer wil je komen overnachten? Lees meer Datum aanpassen Reserveer nu! Nu boeken Let op: nog maar beschikbaar