Trekkershut Standaard huren Ideale overnachting op doorreis

Ontdek één van onze sfeervolle trekkershutten op Camping Meerwijck. Een overnachting in de trekkershut is ideaal voor onderweg, als wandelaar op het Pieterpad, als fietser of zomaar onderweg. Daarnaast is de trekkershut ook erg geschikt voor een korte vakantie en natuurlijk fantastisch voor de kinderen. 

De Trekkershut Standaard is geschikt voor 4 personen en eenvoudig ingericht. Naast de slaapruimte is er een eettafel en klein keukenblok aanwezig. In een trekkershut geniet je tijdens jouw vakantie van het buitenleven! Er is daarom naast de trekkershut een picknicktafel buiten om aan te zitten.

Bekijk ook eens de Trekkershut Plus

  • 2 leuke Trekkershut van buitenkant afgezien.jpg
  • alle trekkershutten met ooglijke omgeving omgeving.jpg
  • Trekkershut met aangename hottub.jpg
  • trekkershut aan de binnenkant met een charmante slaapkamer.jpg
  • 2 leuke Trekkershut van buitenkant afgezien.jpg
  • alle trekkershutten met ooglijke omgeving omgeving.jpg
  • Trekkershut met aangename hottub.jpg
  • trekkershut aan de binnenkant met een charmante slaapkamer.jpg

Leg je vakantie hier vast!

selecteer aankomst- en vertrekdatum

Praktische Informatie

Aankomst/vertrek
Voor de trekkershutten hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. Je kunt op elke door jou gewenste dag aankomen/vertrekken. De trekkershutten dienen voor 10.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Slaapgelegenheid
De trekkershut biedt plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De standaard hut is voorzien van een tweepersoonsbed met daarboven een stapelbed en een hoogslaper (bereikbaar met trapje). De trekkershutten worden niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding.

Huisdieren en roken
In de trekkershutten zijn huisdieren toegestaan en geldt een rookverbod.

Linnengoed
Bedlinnen (dekbedovertrekken, kussenslopen(1-persoons), onderlakens(twee 2- persoons, één 1-persoons) dien je zelf mee te nemen of te huren. Het huren van linnengoed dien je bij de reservering te vermelden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dien je zelf mee te nemen.

Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.

Inventaris
De trekkershut beschikt over een keukenblok met 2-pits gasstel. Je dient zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Je kunt dit ook huren, graag dit bij de reservering vermelden. Ook is het mogelijk een elektrische kachel te huren. Inventarisbox trekkershut standaard (te huur)

Ligging & sanitair
De trekkershutten liggen in de nabijheid van een sanitair gebouw. Je kunt de auto op de parkeerplaats vlakbij de trekkershutten parkeren.

RECRON voorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de  Recronvoorwaarden vakantieverblijven