Coco Sweet Glamping in groningen

Altijd al eens willen kamperen maar geen zin in gedoe? Probeer dan eens de Coco Sweet. Hier beleeft u de sfeer van ouderwets kamperen met het gemak van nu. De Coco Sweet is een originele tent van 16 m2 gemaakt van half canvas, half kokosnoothout. Dezelfde isolatie als in een stacaravan met de gezelligheid van kamperen in een tent. Ideaal voor een gezin van 4 personen of lekker ruim met 2 personen.

Er is een kitchenette met koelkast en een uitschuifbare tafel met krukken. De buitenkeuken vindt u onder de ruime luifel met vlonder van 8 m2.

Leg uw vakantie hier vast!

selecteer aankomst- en vertrekdatum

Op dit moment is het nog niet mogelijk om voor 2019 te boeken.

Praktische Informatie

Aankomst/vertrek
Er is geen vaste aankomst- en vertrekdag, u kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De Coco Sweet dient u voor 10.00 uur te verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Slaapgelegenheid
Er is plaats voor 4 personen en is voorzien van 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en 1 slaap-/woonkamer met 2 aparte bedden. De Coco Sweet wordt niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding.

Huisdieren en roken
In de Coco sweet zijn huisdieren toegestaan en er geldt een rookverbod.

Linnengoed
Bedlinnen (dekbedovertrekken, kussenslopen(1-persoons), onderlakens(een 2- persoons, twee 1-persoons) dient u zelf mee te nemen of te huren.
Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.
Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen.

Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen €12,50.

Inventaris & Plattegrond
U dient zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Ook is het mogelijk dit te huren, meld dit dan bij de reservering. Ook is het mogelijk een elektrische kachel te huren. 
Inventarisbox te huur
Plattegrond Coco Sweet

RECRON voorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de RECRON (branche organisatie) en hanteert de RECRON voorwaarden huuraccommodaties