Gezellige kampeerplaatsen voor gezinnen Familievelden

Het kampeerterrein is onderverdeeld in kampeerplaatsen op verschillende velden. Dit deel van de camping is geschikt voor mensen die van beleving en gezellige drukte houden op vakantie. De velden zijn ook erg geschikt voor families. Het zijn de velden Zwaluw, Eend, Specht, Leeuwerik, Zwartkopmees en Kwikstaart. Op de velden Zwartkopmees en Kwikstaart is een kleine speeltuin te vinden. 

Alle ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, een aansluiting op water, riool, elektra en centraal antennesysteem.

  • Kampeerplekken met een kleine speeltuin.jpg
  • kamperen meerwijck met een familie.jpg
  • Kampeerplek met een speeltuin.jpg
  • Kampeerplekken met een kleine speeltuin.jpg
  • kamperen meerwijck met een familie.jpg
  • Kampeerplek met een speeltuin.jpg

Leg je vakantie hier vast!

selecteer aankomst- en vertrekdatum

Praktische Informatie

Algemeen
Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. 
De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).

Aankomst/vertrek
Voor toeristische plaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. Je kunt op elke door jouw gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Huisdieren
Op alle toeristische plaatsen zijn huisdieren toegestaan.

RECRON voorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de RECRON (branche organisatie). Meerwijck hanteert de RECRON voorwaarden toeristische plaatsen