Kamperen in rust Ontspannen vakantie vieren

Het kampeerterrein is onderverdeeld in kampeerplaatsen op verschillende velden. Dit deel van de camping is geschikt voor mensen die wat meer van rust en vissen houden. Het zijn de velden Boterbloem, Pinksterbloem, Paardenbloem, Margriet, Madelief en Viooltje.

Alle ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, een aansluiting op water, riool, elektra en centraal antennesysteem.

  • toer_bloemenkant_1-700x700.jpg
  • toer_bloemenkant_1-700x700.jpg

Leg uw vakantie hier vast!

selecteer aankomst- en vertrekdatum

Op dit moment is het nog niet mogelijk om voor 2019 te boeken.

Praktische Informatie

Algemeen
Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. 
De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).

Aankomst/vertrek
Voor toeristische plaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Huisdieren
Op alle toeristische plaatsen zijn huisdieren toegestaan.

RECRON voorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de RECRON (branche organisatie). Meerwijck hanteert de RECRON voorwaarden toeristische plaatsen

Het kampeerterrein is onderverdeeld in kampeerplaatsen op verschillende velden. Dit deel van de camping is geschikt voor mensen die wat meer van rust en vissen houden. Het zijn de velden Boterbloem, Pinksterbloem, Paardebloem, Margriet, Madelief en Viooltje.

Alle ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroom, een aansluiting op water, riool, elektra en centraal antenne-systeem