Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Meerwijck. Lees meer

Vroegboekactie 2020

7 dagen = 7% korting
14 dagen = 14% korting
21 dagen = 21% korting
28 dagen = 28% korting

Korting alleen bij reservering vooraf.  Voor 1 april 2020 boeken. Uitgezonderd Pasen, Meivakantie, H/P en overige arrangementen. Uitgezonderd Wigwam, Groepenveld, Trekkershut en Coco Sweet.

Ook dit jaar kun je weer gebruik maken van onze vroegboekactie. Boek je voor 1 april 2020, dan krijg je een behoorlijke korting op je verblijf. En des te langer je boekt, des te meer korting. Dit voordeel is niet alleen voor toeristisch kamperen maar ook voor verhuur van een aantal accommodaties (chalets en safaritenten). Vanaf 7 dagen krijg je al een korting. Alleen met arrangementen is de vroegboekkorting niet geldig. Super toch? Maak er nog snel gebruik van.

toer-strand-3.jpg
7% korting

Vanaf 7 dagen kamperen

Boek direct

toer-bloemenkant-1.jpg
14% korting

Vanaf 14 dagen kamperen

Boek direct

Kampeerplekken7.jpg
21% korting

Vanaf 21 dagen kamperen

Boek direct

Kampeerplekken2.jpg
28% korting

Vanaf 28 dagen kamperen

Boek direct

Paasarrangement

Wat is niet leuker om de lente te starten met een vakantie. Heerlijk om de eerste zonnestralen te voelen op je huid en te combineren met de leuke activiteiten die met Pasen altijd op de camping georganiseerd worden. Eieren zoeken, lekker eten, samen met de familie een speurtocht lopen in de mooie natuur.

Van 10 april t/m 13 april voor slechts € 83,00 euro

Dit arrangement is per plaats (max. 4 personen / gezinsgebonden / thuiswonend), inclusief bijzettent (4m2) 1 auto en elektra.

Paasarrangement
pasen.JPG

Voorjaars arrangement

Het weekend van 17 april t/m 20 april hebben we een voordelige aanbieding. Voor slechts €49,00 euro kun je van vrijdag t/m maandag komen kamperen.

Dit arrangement is per plaats (max. 4 personen / gezinsgebonden / thuiswonend), inclusief bijzettent (4m2) 1 auto en elektra.

Voorjaarsfair.JPG